A leggyakrabban elkövetett hibák Facebook posztolásnál

  1. A legtöbb felhasználó elköveti azt a hibát, hogy elkezd vitatkozni a kommentelőkkel, de nem is akárhogyan, a végén pedig, azáltal, hogy van hatalma hozzá, kitiltja a kommentelőt. Ez soha nem vet jó fényt rád! A kommentelőkhöz hozzátehetjük azt, hogy nem érdemes kitörölni a negatív kommenteket, mert ezzel csak a statisztikákon rontanál!
  2. Sokan követik el azt a hibát is, hogy csak egy típusú posztot tesznek közé, ami vagy kép vagy cikk. Bátran változtassunk az oldalunk kinézetén: videót, szöveges tartalmat is osszunk meg.
  3. A közösségi média világába hatalmas hiba az is, hogy nem válaszolunk a rajongóknak. Kövesd a posztokat minden nap, és válaszolj a kérdésekre, ugyanez vonatkozik az üzenetekre is, ne hagyj válasz nélkül semmit!
  4. A túl gyakori posztolás sem tesz jót a Facebook oldaladnak. Látni rengeteg olyan oldalt, ahol percenként mennek ki a posztok, viszont egyik sem kap 2-3 like-nál többet. Nem véletlenül! Az emberek többsége nem fogja látni az adott posztokat, mert túl sok kerül ki!