Közösségi média

közösségi média

Valljuk be, hogy ma már szinte lehetetlen közösségi oldal nélkül vállalkozást létrehozni, vagy profi vállalkozást működtetni. A közösségi oldalak kifejezetten sokat hozhatnak a vállalkozásoknak, ezért érdemes meglátni a lehetőséget! De mik tartoznak a közösségi médiához? Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube, Instagram, Google+, Youtube.

A közösségi média jóval több a szórakozásnál. Hatékonyan hirdeti szolgáltatásait, termékeit számos formában. A közösségi oldalakon való ügyfélszerzés nagyon fontos csatorna, hiszen a felhasználók nagy része napi rendszerességgel lép be közösségi fiókjaiba. Érdemes minél több helyen megjelenni. Mi megtervezzük közösségi médiaoldalainak megjelenését, kiépítjük a különböző oldalakat, megfigyeljük, elemezzük, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a koordinációra, karbantartásra is.

A közösségi oldalaknak nem elég elkészülniük, azokat kezelni is kell, hogy jó eredményeket érjünk el. Amennyiben közösségi oldalaid már készen vannak, de nincs időd foglalkozni velük, akkor bízd ránk az oldalak karbantartását. Az ár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: szövegírás, rendszeres posztolások, blogolás – ezáltal kedvelők és potenciális vevők gyűjtése.

A Facebook az egyik leglátogatottabb oldal a világon, ezért érdemes itt is saját céges profilt létrehozni!
Mi azt valljuk, hogy a Facebookon hirdetésekkel, kiemelésekkel, nyereményjátékokkal viszonylag rövid idő alatt növelheti a rajongók számát, a rendszeres tartalomfrissítéssel pedig fenn tudja tartani az érdeklődést. Ha a megosztott tartalmak érdekesek, a nyereményjátékok vonzóak, a kommunikáció közvetlen és barátságos akkor egyre több “rajongója” lesz az oldalnak, egyre több emberhez juthat el a cég üzenete, márkája.

Pörgesd fel Te is az online tevékenységedet a legújabb szolgáltatásainkkal! Látványos cinemagraphokat, animált borítóképeket, képeslapokat, flat videókat és egyedi videókat is készítünk!

Mivel a Facebook az egyik leglátogatottabb oldal a világon, így a készítők hirdetési lehetőséget biztosítanak a felhasználók hírfolyamán, ezért érdemes itt is saját kampányt indítani!
Próbálkoztál már Facebook hirdetéssel, de nem jártál sikerrel? Hallottál már róla, esetleg meg is jelent a Facebook faladon idegen cég hirdetése és te is szeretnél ilyet? A legjobb helyen jársz, mivel a Facebook hírfolyamán megjelenő szöveges, vagy képpel kombinált hirdetések kezeléséhez kínálunk kampányt. A fizetés kattintáshoz kötött, ami nagyon kedvező.

A Facebook-hirdetés nem felhasználói viselkedés alapján céloz, vagyis nem úgy, hogy mire keres rá a látogató, mit olvas az interneten, hanem a profilban megadott adatok alapján, tehát nem, életkor, érdeklődési kör, párkapcsolati státusz szerint.

Ha még nincs Facebook-hirdetésed és nem igazodsz ki a lehetőségek között, vagy nem működik elég jól a már meglévő hirdetésed, cégünk megoldja a problémákat és testre szabott hirdetési kampányt alakít ki neked. Kérd árajánlatunkat!

Többnyelvű honlap készítése. A nemzetközi piacok felé nyitásra minden vállalkozás vágyik. Erre eszközként a többnyelvű honlap tűnik a legjobbnak marketing szempontból.

Szeretne hirdetni egyes csatornákon, de nincs megfelelő kampányterve? A kampányterv készítése nagyon fontos, hogy lássuk a teljes képet magunkról, és a piacról. Itt láthatjuk, hogy melyek azok a csatornák, amelyek részt vesznek a kampányban, ezeken a csatornákon, melyen kampányok, hirdetéscsoportok és hirdetések futnak.