Weboldal / webáruház

webdesign

Tárhelyek:

www.maxer.hu

Egyedi, sikeres, és hosszútávon jól működő fiatalos weboldalt szeretne? Professzionális weboldalaink gyorsak, marketing vezérelt felépítésűek, és könnyen kezelhetőek.

A magyar lakosság internetes vásárlóinak száma nagy sebességgel nő.

Hagyja, hogy ezek az emberek a saját webáruházukban vásároljanak! Egy webáruház  kinézete és működése ugyanolyan fontos, mint a hagyományos üzleteké.

A webáruházon belüli termékkezelés egyszerű, könnyen megtanulható. A webáruház kínálatán bármikor módosíthat. Nyissa meg Ön is saját webáruházát!

A keresőoptimalizálás folyamata a weblap-keresőmotorokban való előrejutást segíti elő (jól átgondolt kulcsszavak által), vagyis egy weboldal minél előbb van besorolva a találati listában, annál nagyobb látogatottságra tehet szert. Rendkívül fontos a Google találati listán minél előbb szerepelni, hiszen az első helyezettekre kattint a legtöbb felhasználó és a további oldalakra sokszor már el sem látogat. Az első pozíción lévő oldalak viszik el a megtekintések legnagyobb százalékát. Légy Te is ezek között az oldalak között és szerezz megrendelőket. Ha nem tudod, hogyan állj neki, milyen kulcsszavakat érdemes használnod, hogyan optimalizáld weboldalad, mi megcsináljuk és felülkerekedhetsz konkurenciáidon.

A remarketing, vagyis követőmarketing egy olyan módszer a látogatók elérésére, amellyel potenciális ügyfelekké formálhatjuk őket. Azokat a felhasználókat célozza meg, akik már jártak weboldaladon. A weboldaladról vásárlás nélkül távozó felhasználókkal újra kapcsolatba léphetsz azáltal, hogy a hirdetésed egyéb keresésekor követi, majd visszairányítja az adott látogatót a weblapodra. A hirdetés érdeklődésen alapul, ösztönzéssel működik. Összeállítunk neked egy remarketing kampányt, ha már használsz Google vagy Facebook hirdetéseket és ezt még nem próbáltad; illetve, ha már próbáltad, de nem volt eredményes, kijavítjuk a kampányodat.

Olcsó és rendkívül hatékony hirdetési módszer. Ezek a hirdetések a Google-ben, az organikus találatok fölött és mellett jelennek meg, melyek kulcsszó-keresések alapján működnek. A te termékeidre, szolgáltatásaidra jellemző kulcsszólistát hozunk létre, és ha valaki ezekre a kulcsszavakra keres rá a Google keresőben, akkor a te hirdetésed jelenik meg a nem fizetős hirdetések előtt. Ez a hirdetési forma kattintás alapú, vagyis csak akkor kell fizetned, ha rákattintanak a hirdetésedre. Segítünk neked akkor is, ha már használod a rendszert, de nem hozott megfelelő eredményt, bizonytalan vagy benne, hogy jól csinálod-e és akkor is, ha most szeretnéd elkezdeni a Google Adwords használatát. Lépésről lépésre felépítjük kampányaidat.

A webanalitika egy professzionális webes statisztika, amely a mérőszámok analizálásán túl mélyebb elemzésekhez is képes információt nyújtani. Sokan hiszik, hogy a látogatottság mérésére való, de ennél mélyebb tartalmakat közöl. Megmutatja az összefüggéseket a különböző mért adatok között és minden apró részletet elemezni tudunk általa. Az elemzés segítségével kiértékelést készíthetünk (pl.: kik a legjobb látogatóim) és rátapinthatunk online marketing megoldásaink gyenge pontjaira. Ezáltal népszerűbbé tehetjük weboldalunkat. Cégünk segít kihasználni a webanalitikában rejlő nagyon széles körű lehetőségeket, ugyanis a felhasználók nagy része mindössze 10%-át használja ki ezeknek az opcióknak. Kérd egyedi ajánlatunkat!