Érdekes reklámfelületek

Egy lélegzetelállító és magával ragadó interaktív élményt nyújtó felület, mely azt az érzést kelti a látogatóban, mintha szereplővé válna. A digitális és különleges felület képes reagálni az összes résztvevő mozgására. Igény szerint vetíthető falra, a mennyezetre, padlóra vagy egy pultra is.
Egy innovatív reklám, mely képes arra, hogy bevonja a résztvevőket és azonnal reagál a mozdulatokra. Ez a varázslatos interakció felcsigázza a képzeletet és az érzelmeket, így a néző résztvevővé válik az interaktív képek világában. A reklám üzenetet közvetít játékos formában. A living surface effektusai bizonyítottan magasabb hatásfokúak a hagyományos reklámokénál, mert játék közben jobban rögzülnek az értékesítési szlogenek, a képek és az üzenetek.

Működése:
A résztvevőket egy infra kamera érzékeli és a képet projektor vetíti a felületre (asztal, fal, padló, stb..). Ezekkel az eszközökkel biztosítunk interaktív élményt, ami rendkívül népszerű és közkedvelt.

Ez a pendrive azért különleges, mert teljes egészében a megrendelőink igényeire formálható, legyen az a reklámozni kívánt termék vagy a logó. Készíthető 2, illetve 3 dimenziós egyedi pendrive forma is. Gyártás előtt 3D tervezéssel. Kiváló egyedi reklámajándék.
Különböző elképzelés megvalósítható, pl.: műanyag pendrive, fém pendrive, kártya alakú pendrive, bőr bevonatú pendrive, toll alakú pendrive, üveg pendrive, fa pendrive, pendrive ékszer és saját tervezésű pendrive.

A reklám nagyon fontos! Nem mindegy hogy mit választunk boltunk-üzletünk reklámjaként. Váltsuk le a plakát, poszter, szórólapozás korszakát. Olyan reklámot alkossunk, ami nagyon látványos és nem hagyható figyelmen kívül. Megmarad mindenki emlékezetében. Egyedit, látványosat és különlegeset reklám cégének.

Rendeljen egyedi keresztrejtvényt! Üzenjen a megfejtéssel mindazoknak, akiknél azt szeretné, hogy mindig emlékezzenek üzenetére! EMLÉKEZNI FOGNAK! Gondolja csak el, hogy amikor valaki keresztrejtvényt fejt, mennyire kíváncsi arra, hogy a fősorban végül mi is fog kialakulni. Nem háttér- információként jut el hozzá, amit a fősorba „rejtettünk”, hanem kifejezetten a megfejtő által igényelt újdonságként. Ezért valljuk, hogy jelentős reklámértéke lehet a fősorban elhelyezett szlogennek, cégnévnek, árucsoportnak, jelmondatnak stb.

A nosztalgia plakátok egyedi igényekre készíthetőek. Bármilyen kép felhasználásával megvalósítható saját ötletünk. A modern képekből is régi stílusút varázsol. A plakátok különböző méretben elkészíthetők, anyaga fém.
A plakátok mellett készíthető még: képeslap, hűtőmágnes, doboz, hőmérő, óra, fogas, öngyújtó, poháralátét, tolltartó, bevásárlótáska, pénztárca, kulcstartó stb.

Az egyedileg készített tapéta kitűnő választás akkor, hogyha Ön egyedi cégdekorációt szeretne. A digitális nyomtatás által létrehozott egyedi tapéta könnyen kezelhető, természetesnek tűnnek egy üzletben. Azonban hosszas tervezőmunka szükséges ahhoz, hogy a kívánt eredmény meglegyen. Az nyomtatott tapéta kitűnő cégdekoráció.

A Quad Light a járműreklám az utcai promóció és a gerilla marketing fúziója. Egy széles fogyasztói réteget elérő, jól célozható közterületi média, amely hatékony kommunikációs csatornát nyit a fogyasztók felé

Különböző módon felhasználható:

  • Akcióval egybekötött kommunikációra, szóróanyag és termékminta osztására a közterületen, önálló kampányként, évszaktól függetlenül.
  • Alkalmas országos és regionális kampányok lebonyolítására egyaránt. Illetve rendezvények bejáratainál egy helyszínen több időt töltve.
  • Javasoljuk bővebb tájékoztatásra, információ nyújtására, gerilla marketing akciókhoz, üzlet és bolt megnyitókhoz, kuponok osztására.
  • Plusz lehetőségek: total branding, hostess tevékenység, szórólapozás, hűtőkocsi, Facebookkal integrált kampányok.

A repülés, a repülőgép önmagáért is érdekes. Egy alacsonyan szálló gépre önkéntelenül, pusztán a látványért is mindenki felnéz. A vontatott reklámot a repülőgép eltűnéséig követi szinte mindenki, így hosszú másodpercek, percek állnak rendelkezésre a tartalom átadására.